Odličnost in učinkovitost

Smo strokovna ekipa, ki je svojo visoko učinkovitost razvila v številnih zahtevnih projektih. Pri izvedbi nas ne zanima povprečje ampak odličnost. Razvoj lastnega modela ključnih prednosti nam omogoča, da smo se sposobni popolnoma prilagoditi najvišjim zahtevam naših naročnikov.

+
projekti
+
projektnih ur
+
zaposlenih
// zakaj nas izbrati

Ključne prednosti

0% reklamacij
0% reklamacij

Dosledno razumevanje potreb naročnika, nadzor nad izvedbo projekta ter stalna koordinacija s sodelavci in z naročnikom so naša garancija za doseganje 100% zadovoljstva in 0% reklamacij.

Zajamčeno doseganje zastavljenih rokov
Zajamčeno doseganje zastavljenih rokov

Oboroženi z dolgoletnimi izkušnjami in strokovnimi sodelavci podrobno analiziramo in načrtujemo potrebne aktivnosti ter tako dosežemo izvedbo projekta v zastavljenem roku.

Natančna analiza in načrtovanje projekta
Natančna analiza in načrtovanje projekta

Vsakemu projektu se temeljito posvetimo in preučimo vse zahteve naročnika. Vsa ugotovljena odstopanja koordiniramo z naročnikom še pred začetkom izvedbe projekta.

Strokoven in zanesljiv kader
Strokoven in zanesljiv kader

Vsi člani ekipe Elbra so skrbno izbrani in pripadni sodelavci, ki sledijo visokim vrednotam podjetja. Stalno usposabljanje in odlični pogoji za delo so naše zagotovilo za doseganje visoke učinkovitosti pri izvedbi projektov.