// IZDELAVA IN VEZAVA ELEKTRIČNIH OMAR avtomatizacija proizvodnih sistemov // STROKOVNA
USPOSOBLJENOST
osredotočenost in učinkovitost pri delu
// ZAJAMČENO DOSEGANJE ZASTAVLJENIH ROKOV // 0% REKLAMACIJ // VIZIJA postati najučinkovitejši na področju montaže E-omar na tržišču EU // 120+
// 100.000+
// 15+
projektov projektnih ur sodelavcev
// Kdo smo

Elbra smo ekipa visoko pripadnih in strokovno usposobljenih sodelavcev, ki delujemo na področju montaže E-omar. Za 100% doseganje zastavljenih rokov projektov in 0% reklamacij nudimo našim zaposlenim najboljše pogoje za delo, najboljšo tehnično opremo in kvalitetna izobraževanja.

Dolgoletne izkušnje preverjeno potrjujejo, da imata na osredotočenost in učinkovitost pri delu naših sodelavcev odločilen vpliv odlična namestitev z visoko stopnjo zasebnosti in ne konfliktno okolje.

Ekipo Elbra vodi direktor z 20 letnimi izkušnjami na področju elektro montaž, ki se od ustanovitve naprej vključuje v dnevni posel in diha s svojimi sodelavci. Zato deluje Elbra kot družina, odnosi v podjetju so pristni, komunikacija pa neposredna.

// VIZIJA

Podjetje Elbra želi z ohranjanjem visokih vrednot in pripadnosti zaposlenih  do leta leta 2025 postati prepoznavno  na tržišču EU kot najučinkovitejši ponudnik na področju montaže E-omar.  

// ZAKAJ IZBRATI ELBRO?
01
Zajamčeno doseganje zastavljenih rokov
Zajamčeno doseganje zastavljenih rokov
IZVEDI VEČ
02
0% reklamacij
0% reklamacij
IZVEDI VEČ
03
Zaposlovanje strokovnega, zanesljivega kadra
Zaposlovanje strokovnega, zanesljivega kadra
IZVEDI VEČ
04
Natančna analiza in<br>načrtovanje projekta
Natančna analiza in
načrtovanje projekta
IZVEDI VEČ
// projekti

Električni priklop industrijskih kotlov
Marchtrenk (AUT) - Munchen (GER)
Priprava ožičenja krmilne E omare ter montaža in priklop elektronskih komponent industrijskega kotla za toplo in vročo vodo.
Končna montaža elektronskih komponent pri napravi za razkuževanje in sterilizacijo
Graz (AUT)
Priprava ožičenja krmilne E omare ter montaža in priklop elektronskih komponent pri napravi za razkuževanje in sterilizacijo kontaminiranih materialov (medicinski pripomočki za večkratno uporabo, zaščitne maske).
Montaža elektronskih komponent višinski simulator
Graz (AUT)
Vgradnja krmilja, montaža in priklop elektronskih komponent ter zagon pri višinskem simulatorju, ki se uporablja za testiranja in kalibracijo avtomobilskih motorjev.
Montaža in priklop dvižnih obračalnih miz
Wynenfeld (CH)
Zahtevnejša končna montaža in priklop dvižnih obračalnih miz pri transportnih linijah v logističnih centrih in v avtomobilski industriji.
Demontaža, ponovna montaža in posodobitev dela proizvodne linije v tovarni čokolade
Wolkersdorf (AUT)
Demontaža glavne elektro omare ter razdelilnih omar, izvedba novega ožičenja in krmilja, ponovna montaža in priklop glavne elektro omare ter razdelilnih omar in posameznih tablojev na liniji.
Sestava in montaža elektronskih komponent pri napravi za recikliranje plastičnih mas
Ansfelden (AUT)
Priprava ožičenja krmilne E omare, pultov in tablojev, montaža in priklop elektronskih komponent, zagon naprave za recikliranje plastičnih mas.